Parets obre les inscripcions a l’Amfi Rock 2011

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Parets del Vallès obre les inscripcions per participar al concurs de l’Amfi Rock, un certamen que té com a finalitat la promoció de formació de nous grups d’estil pop, rock i totes les seves variants. Aquestes es poden fer fins al 25 d’abril al Casal de Cultura Can Butjosa.


Tots els participants han de presentar una maqueta en format MP3 amb tres temes inèdits, acompanyada d’un currículum artístic, fotocòpia dels DNI dels components i el full d’inscripció al concurs. A més, el 60% dels membres de la banda han de tenir edats compreses entre els 14 i els 29 anys. Un altre dels requisits és que els grups hauran d’acreditar tres actuacions en directe.

D’entre els grups presentats se’n seleccionaran tres que actuaran divendres 17 de juny, a l’amfiteatre de Can Butjosa. El guanyador del concurs, rebrà un pack promocional a càrrec de Derven Producciones, on s’inclouen l’edició i masterització de dos temes, enregistrament en alta definició i edició de dos videoclips, promoció en diferents mitjans de comunicació i assessoria i suport a nivell de management (no implica la signatura de cap contracte vinculat amb l’empresa).


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.