Dissabte de sopar, futbol i festa a l’Aliança

Aquest dissabte a l'Aliança tiren la casa per la finestra. Triple cita: a les 8h de la nit celebraran el sopar del porc de La Juguesca, a les 20h30 oferiran la final de la Champions i acabaran la nit amb la festa dels Esporting l’Olla: "BIG FESTIVAL THE DEUS PARTY". Organitzat per La Juguesca.
  


Sopar del porc
Els últims classificats de la passada Juguesca 2010 ofereixen un sopar per beneir els Deus i guanyadors de la mateixa a partir de les 10h a l'Aliança. La venda de tiquets és a Secretaria de l'Aliança: 6€ pels menors de 10 anys i 8€ per la resta.

Barça Vs Manchester
Final de la Champions on el Barça i el Manchester lluitaran pel títol europeu a Wembley. Això serà a partir de les 20h30 a l'Aliança i en pantalla gegant! L'entrada és gratuïta.

Big Festival the Deus party
En acabar el sopar i el partit, els guanyadors de la Juguesca 2010, els Esporting l'Olla, organitzen aquesta festa dedicada als Deus Grecs. Es recomana assistir vestit adequadament com manen els cànons de la Grècia clàssica. Entrada Gratuïta. Organitza La Juguesca.


INFORMACIÓ |  Ateneu l'Aliança  |  La Juguesca

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.