Els alumnes de l'IES Vall del Tenes estrenen pel·lícula: Puzzle


El dissabte 14 i diumenge 15 de maig, els alumnes de l’IES Vall del Tenes estrenen la seva pel·lícula ‘Puzzle’ al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia.

El preu de l’entrada anticipada per poder veure-la és de 4€ i al mateix moment de 5€. Les portes d’aquest cinema improvisat s’obriran a partir de les 7h de la tarda.

L’objectiu d’aquests alumnes és aconseguir diners per pagar-se el viatge de final de curs. A més de les entrades de l’estrena, vendran el DVD de la pel·lícula, crispetes i begudes. Asseguren que han dedicat moltes hores de feina durant els 4 mesos de gravació i que no ha estat fàcil organitzar-se ja que són un gran número d’alumnes. La totalitat de la pel·licula ha estat feta per ells mateixos.

El vídeo que encapçala aquesta entrada és el tràiler de la pel·lícula. Què passa a l’Institut? Seran capaços d’enfrontar-se als misteriosos successos?


 

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.