Nits a la piscina 2011

Juliol és un mes que marca l'arribada de l'estiu, la platja i la festa. Però no només destaca per això, també perquè tornen les esperades Nits a la Piscina a Lliçà d'Amunt. A partir d'aquest divendres 1 de juliol, i durant tot el mes, la Piscina Municipal obre les seves portes les nits de divendres de 21h a 01h de la matinada.

Això no és tot, cada nit és diferent i per això hem programat activitats diverses com inflables, tallers, sessions amb els millors Dj del Municipi, música Rock en directe, etc. La programació de cada nit és la següent:

  Sessió de Dj amb Dj RazorBleist, Dj Ulises Morales i Dj Susi
  Inflables amb forma de tobogan doble dins de la piscina
  Taller de trenes africanes

  Inflable amb forma de pop gegant dins de la piscina
  Taller de percussió
  Taller de circ

  Sessió de Dj amb Dj RazorBleist, Dj Ulises Morales i Dj Susi
  Actuació especial de Tectonick
  Taller de trenes africanes
  Inflable a l'aigua ‘Passadís trampa’

  Concert de rock en directe amb el grup 'Versus' de Lliçà d'Amunt
  Inflable de tobogan doble a la piscina
  Taller de xapes
  Taller de polseres


Recorda que has de portar roba de bany i calçat adequat per la gespa; si ets menor de 14 anys has d’anar acompanyat d’un adult; no es pot entrar ni menjar ni begudes de cap tipus i només es pot fumar en zones habilitades com el bar. Res més!

El preu d'entrada és d'1 euro per als socis de l'Espai Jove El Galliner, abonats a la Piscina Municipal i menors de 12 anys; i de 2 euros per als no socis i adults.

Pots seguir totes les novetats a l'esdeveniment del Facebook.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.