Sant Joan 2012

Ja has comprat els petards? La revetlla de Sant Joan ja és a la volta de la cantonada: la nit de dissabte. Encara no tens plans? No saps què fer ni on anar? Et mostrem les millors Revetlles que es fan a la zona, a continuació:

LLIÇÀ D'AMUNT
L'Associació de veïns de Can Farell, dins del context de les seves Festes de Barri, organitza la revetlla de Sant Joan al Parc dels Vents. El sopar començarà a partir de les 21h30, amb un preu de 6€ per als socis de l'entitat i de 7€ per als que no ho són. La veritable festa de revetlla començarà desprès.

Festes del Barri de Can Farell 2012

SANTA EULÀLIA DE RONÇANA
Els joves del Casal Popular l'Arrencada celebren el seu "Sona que trona: Sant Joan", una festa que convinarà foguera, sopar, música i festa en un mateix espai: la Masia de Sant Simple de Santa Eulàlia de Ronçana. El sopar, que té un preu de col·laboració amb l'entitat de 3€, començarà a les 21h30 i, a continuació, a les 23h donarà pas als concerts de Jaume Arnella i Kòdul (a les 00h30). A contunuació, música i festa de la ma del Dj Isangi fins que surti el sol. +Informació

 ► Sona que trona: Sant Joan de l'Arrencada

GRANOLLERS
Els Diables de Granollers organitzen una festa i revetlla de Sant Joan al Parc Firal de Granollers. Asseguren molta festa i molt foc per a tota la nit. A les 23h s'obren les portes del recinte i una hora després, a les 00h comença l'espectacle de foc i l'encesa de la foguera. A partir de les 00h30, la festa s'apoderarà de la nit amb la música de DJ Pipo fins les 6h del matí.

L'entrada té un cost de 6€ anticipadament i de 9€ el mateix dia a taquilla. Aquesta anirà acompanyada de 2 consumicions. Hi haurà obsequi per als 500 primers assistents i la barra, amb beguda i entrepans, tindrà preus assequibles i populars.

  ► Apunta't a l'esdeveniment del Facebook

MOLLET DEL VALLÈS
La revetlla de Sant Joan 2012 de Mollet del Vallès es celebrarà al Parc de Ca l'Estrada de la ciutat. A les 23h s'encendrà la foguera a càrrec de Pilar Molins i desprès comença la festa amb la música de DJ. Organitza l'Ajuntament de Mollet del Vallès i la Comissió d'Entitats de Sant Joan.


Consells a l'hora d'utilitzar petards
Per això et donem uns breus consells per fer front a aquesta nit de petards, revetlles i fogueres. 

Sembla obvi, però no encenguis cap petard dins de casa. 
Assegura't de comprar els petards en un establiment autoritzat.
No et guardis els petards a les butxaques, sempre en una bossa.
No subjectis els petards amb les mans. No els posis a prop de la cara ni del cos.
No llencis coets a menys de 500 metres de zones boscoses ni en aglomeracions de persones.
No fiquis mai petards dins de totxanes ni vidre, perquè quan explota fan metralla molt perillosa.
No tiris cap coet amb la mà ni amb la canya trencada, per què sortirà en una direcció inesperada i pot explotar malament.
No llencis mai petards contra ningú.
Si un petard no s'encén bé, no el toquis fins al cap de mitja hora i remulla'l.


INFORMACIÓ |  Gencat.cat: Revetlles 

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.