Obertes les inscripcions a les 24 Hores de resistència en ciclomotor

El Grup 24h va obrir el passat 27 de juny les inscripcions a les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotors de la Vall del Tenes. Desprès de 32 edicions, les 24H es consoliden com una de els festes del motor més importants de Catalunya amb la participació d'equips i pilots internacionals i amb gran afluència de participació i públic.

Aquest any es celebrarà, com sempre, com a jornada d'escalfament de la Festa Major de Lliçà d'Amunt, el cap de setmana del 3 i 4 de setembre

El període d'inscripció es tancarà el 19 d'agost de 2011 a les 18h. Abans d'aquest moment tots els equips hauran d'abonar 420€, si és abans del 15 de juliol, i de 485€ si és després d'aquesta mateixa data per participar a la cursa de ciclomotors. Aquesta es pot fer des del web oficial o des de inscripcions@24hores.cat.


INFORMACIÓ |  Grup 20 Hores  |  Inscripció  |  Facebook Oficial

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.