Pla Local de Joventut 2012-2015

Vols canviar Lliçà d'Amunt? Creus que falten activitats d'oci o cultura? Penses que ningú escolta la teva veu? Si creus que és necessari canviar coses del nostre municipi, aquest és el moment de fer-te escoltar! Participa en l'enquesta que et proposem sobre els temes que t'afecten directament.

Amb aquest formulari i enquesta d'opinió, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt posem en marxa el tercer Pla Local de Joventut que tindrà el nostre municipi. Aquest marcarà les línies bàsiques d'actuació en els temes d'educació, habitatge, mobilitat, salut, lleure i oci, cultura, cohesió social i participació perquè per nosaltres si que són important els teus interessos i les teves preocupacions.

El pla té diferents fases d'elaboració, el formulari d'opinió és el punt de partida d'un llarg projecte que pot canviar la teva vida al poble. L'objectiu d'aquest és la de ser una eina que reculli les teves percepcions respecte a diversos temes que t'afecten en relació a diferents serveis del municipi.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.