Arriba Facebook Messenger: missatgeria instantània al mòbil

Amb la missatgeria instantània al mòbil sembla que els SMS estan en procés d'extinció. Les aplicacions com Whatsapp estan molt de poda ja que, com sabeu, permeten als usuaris enviar missatges gratuïts i en pocs segons.

Ara és el propi Facebook qui es puja a la moda per no quedar-se darrera, com sempre, que vol reemplaçar qualsevol manera de comunicació (sigui correu electrònic, SMS, etc) al mòbil. EL gegant de les xarxes socials ha presentat el seu sistema de missatgeria en el mòbil: Facebook Messenger.


Aquesta nova aplicació permetrà enviar un missatge amb tan sols escriure el nom de la persona a qui li volem enviar. Aquest podrà ser un amic a Facebook o un contacte al telèfon (com al Whatsapp). També es podrà afegir el lloc on estem i adjuntar fotos. Una nova característica serà el fet de poder realitzar converses en grup, com permet actualment el nou xat de la xarxa social.

Però que Facebook gestioni aquesta aplicació ha de tenir un plus que ens faci canviar: aquest plus és que s'integra amb els missatges del xat i els correus privats de la mateixa xarxa. És a dir, totes les converses, xats, correus electrònics i missatges instantanis a través del mòbil estaran units en un sol lloc, el qual es podrà accedir des del telèfon mòbil o des del mateix web. Aquí és quan entrem en el dubte de si funcionarà o no: el fet que els correus ho unifiquin tot ja ha estat força criticat, és necessari unificar més converses en una?

L'aplicació ja és disponible per a iPhone i Android, però a Espanya encara no ha estat activa. Temps al temps.


INFORMACIÓ |  Facebooknoticias.com 

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.