L’Ajuntament de Lliçà d’Amunt ja és a Facebook

Avui estem d'enhorabona, l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt s'ha decidit a crear-se una pàgina a la xarxa social més important del món: Facebook. En aquesta pàgina, que avui posa en marxa, farà difusió de notícies i activitats d'interès per a la ciutadania.

Tal i com informa el web municipal, el nostre Ajuntament aposta per potenciar la comunicació des de les xarxes socials amb l'objectiu d'acostar-se a les persones, i ciutadans, i de complementar els mitjans de comunicació ja existents com el Butlletí mensual ‘Informa’t’ i el web.

En el seu mur podrem veure les notícies més destacades, amb la possibilitat d'ampliar-les a la pàgina web oficial del municipi. Ara si podem dir: Fes-te fan de l'Ajuntament al Facebook!


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.