Més i més canvis a Facebook

Aquest és un estiu intens per tothom, i per a la xarxa social més important del món també. Facebook ha anunciat noves millores que en breu es distribuiran e tots els usuaris i que aportaran importants novetats en tres formes: privacitat, configuració d'elements compartits, etiquetatge i localització.

Controls de privacitat al perfil: fins ara la forma que decidíem qui veia les nostres dades afegides al perfil consistia en modificar la informació en una pàgina separada de privacitat. Ara aquestes decisions es podran prendre en el propi perfil i cada element estarà acompanyat d'un selector per a decidir qui pot veure el nou element. D'altra banda, si triem la opció equivocada i després ens penedim, podrem canviar la privacitat d'aquella publicació sense haver d'eliminar-la i tornar-la a publicar.
Etiquetatge en fotos: Una de les coses que més molestaven, fins ara, era l'etiquetatge de fotos per terceres persones en les que apareixíem. Per què hem d'estar allà si no volem? Doncs a partir d'ara Facebook enviarà una sol·licitud d'aprovació d'etiquetatge a la persona etiquetada. Una altra novetat és el fet que podem etiquetar a persones que no són amigues en les nostres fotos.

Compartir ubicacions: ara tindrem disponible la geolocalització a qualsevol publicació del nostre mur i no només en Facebook Places. S'afegeix una nova opció que ens deixarà dir als nostres amics on estem en cada moment.


INFORMACIÓ | Bitelia

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.