Tardes joves: setmana del 19 al 25 de setembre


Al Galliner hem llençat la casa per la finestra per estrenar el nou horari, de 15h a 20h, i per això hem decidit organitzar-te una activitat o un taller cada dia! Aquestes són les activitats de la setmana:

DILLUNS 19
Taller 'Afila l'agulla':  Apropa't al Galliner i aprèn com s'elabora una bossa, una ronyonera, un davantal... Converteix-te en cosidor o cosidora del nostre taller, per un dia, i encara que no cobraràs, t'emportaràs el que hagis fet. Taller gratuït però amb inscripció prèvia. A partir de les 16h.

Tarda de cinema: Passi de la pel·lícula “Princesas”, i, a més, et posem les crispetes de franc. Passa una tarda de cine amb nosaltres! A partir de les 17h.

Assessoria laboral: Busques feina? No saps com fer un currículum? Vols informació o tens altres dubtes? Vine o demana visita al Galliner. De 4h de la tarda a 8h del vespre.

Taller de xapes: Reflecteix la teva creativitat i fes-les úniques. Taller gratuït però amb inscripció prèvia. A partir de les 17h.

Taller de samarretes: Vine amb idees ja que seràs tu mateix o mateixa qui et facis el dissenys de la samarreta amb una plantilla que t'ensenyarem a confeccionar. 

Dia Internacional contra l'explotació i el tràfic de dones: Tens quelcom a dir sobre aquest tema? Al Galliner escoltarem les teves propostes i passarem una tarda diferent fent activitats. No te les perdis! A partir de les 17h.

   ► Segueix totes les activitats que t'envolten a la nostra agenda

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.