1r Festival de Cutremetratges

L'Assemblea Jove de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana organitza el primer Festival de Cutremetratges. Un festival que pretén ser una plataforma per difondre la cultura cutre, que segons afirmen, al cap i a la fi no deixa de ser cultura. Els conceptes cool o guai han estat impostant les seves regles a tort i a dret i ara és hora de reivindicar la cultura cutre.

Per poder participar has de fer un curtmetratge cutre que expliqui una petita història en menys de 6 minuts. Un cop fet i editat, l'has d'enviar al Punt Jove, a la Biblioteca Joan Ruiz i Calonja del mateix municipi o al Casal Popular L'Arrencada abans del 14 de novembre.

Els premis, que fins al moment són desconeguts, estan dividits en dues categories: Categoria Individual (o grup d'amics) i Categoria d'Entitats. El guanyador es farà públic, desprès de la visualització de tots els curts participants, el divendres 25 de novembre a partir de les 22h a la Biblioteca Casa de Cultura i a la Sala Pau Casals.

Consulta les bases del concurs per participar i informa't al web oficial: www.cutremetratges.com.


ORGANITZA |  Canal SET  |  L'Arrencada  |  Punt Jove

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.