Comença la construcció d’un circuit de BMX a Ca l’Artigues

El Club de Tennis de Ca l'Artigues amb col·laboració dels veïns va començar fa unes setmanes la construcció d'un circuit de BMX i preveu la creació d'un club dedicat a aquesta modalitat de bici. Un dels objectius de la creació d'aquest circuit és el de promoure aquest tipus de cursa i d'esport entre els joves ja que, actualment, tenim a Lliçà d'Amunt la campiona d'Espanya Infantil de BMX.


La inauguració del mateix està prevista per al gener de 2012, un dia en el qual es faran competicions i carreres amb la participació de corredors populars i de tot arreu del país. A partir d'aquest moment, el circuit estarà obert a tots aquells que el vulguin utilitza i gaudir de grans salts i velocitats de vertigen.

Aquest nou circuit s'afegeix als ja existents al Patinódrom de Ca l'Esteper: el de BMX que hi ha darrera de la pista i l'Skatepark.


Imatges del nou circuit










Imatges dels circuits del Patinódrom

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.