Cuina sense pares



Si tens més de 14 anys, vols començar a preparar-te el teu propi menjar, ets sol a casa i tens gana, vols convidar als teus amics, o simplement estàs cansat de cuinar-te sempre el mateix, la pàgina web de Cuina sense pares t'ensenya preparar els teus propis plats.

A la web podràs trobar un recull de receptes, escrites i en vídeo, pensades per a les teves necessitats, així com la possibilitat de poder participar en una xarxa social orientada a la cuina.

Aquesta nova eina s'ha estrenat fa molt poc i, per donar-la a conèixer, s'estan realitzant a diferents instituts, uns "tallers de cuina demostratius" en el qual permeten als joves introduir-se en el món culinari. Fa uns dies van estar a l'INS Lliçà i un grup d'alumnes van poder gaudir del taller, tal i com pots veure al vídeo que encapçala aquesta pàgina.

D'altra banda, un jove de 13 anys de Lliçà d'Amunt, el Pablo, t'ensenya diferents receptes de cuina al seu Bloc "Cocina con Pablo". Entra tant a cuinasensepares.cat i al Bloc del Pablo i aprèn, de mica en mica, a fer-te el teu propi menjar.

Posa't el davantal i a cuinar!

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.