Pla Local de Joventut: El Fòrum

El dimarts 13 de desembre, a les 7h30 de la tarda, es durà a terme El Fòrum del Pla Local de Joventut 2012-2015 on s'obrirà el diàleg entre polítics, tècnics i joves de Lliçà d'Amunt. Si vols expressar la teva opinió i els teus punts de vista sobre diferents aspectes del municipi no hi pots faltar!


Ara és el moment d'apropar totes les visions, contrastar-les i fer una proposta conjunta que marqui les directrius a seguir en els propers anys. Parla, opina i debat sobre els aspectes que més et preocupen: serveis, activitats, polítiques d'actuació, etc.

   PARLEM-NE: EL FÒRUM
   Dimarts 13 de Desembre
   A partir de les 19h30 hores
   A l'Espai Jove EL Galliner


PERÒ, QUÈ ÉS EL PLA LOCAL DE JOVENUT?
El PLJ És un document elaborat per joves, tècnics municipals, regidors i al tres agents del municipi que marcarà les línies bàsiques d'actuació en els temes d'educació, habitatge, mobilitat, salut, lleure i oci, cultura, cohesió social i participació. Aquest document vetlla pels teus interessos i les teves preocupacions i perquè Lliçà d'Amunt sigui una mica millor pels joves.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.