Cap d'Any 2011: Festival a Lliçà d'Amunt i Santa Eulàlia

Ja arribat el moment de començar a triar a on celebrarem el Cap d'Any 2011. Les entitats de Lliçà d'Amunt i Santa Eulàlia de Ronçana organitzen diferents festes per entrar amb bon peu al 2012. A continuació et donem informació de totes elles. Celebra el Cap d'Any com cal!

Lliçà d'Amunt: a l'Ateneu l'Aliança
Celebra l'entrada al 2012 a la Revetlla de Cap d'Any de l'Ateneu l'Aliança. Una festa que és a prop, en bona companyia, amb la millor música punxada pel Dj Poly i amb els preus més populars de la zona!

Les entrades estaran a la venta a taquilla. S'obre la nit del 31 de desembre a l'1 de gener de 2012 a les 00h30 i fins que surti el sol! La millor manera d'entrar al 2012!




Torna el mític Cap d'Any a Santa Eulàlia amb el DJIsangi! S'obriran les portes a les 00h45 de la nit del 31 de desembre a l'1 de gener. Aquest any només hi haurà entrades anticipades i es poden comprar al Casal Popular l'Arrencada  (Sant Simple, Santa Eulàlia de Ronçana) a partir del 22 de desembre.   

El preu és de 20€ si es compren abans del 25 de desembre i de 25€ si es compren a partir del mateix dia. Amb l'entrada hi ha 4 consumicions. No es vendran entrades a menors de 16 anys i cal presentar el DNI a la porta (el fet de no portar-lo implica ser considerat menor d'edat).



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.