El divendres puja al BUS per La Marató

El divendres 16 col·labora amb La Marató de TV3 fent servir els Transports de Lliçà d'Amunt (TLA). Els beneficis de tota la jornada anirà destinat al projecte solidari del programa de TV3 que aquesta edició va dedicada a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

Pots col·laborar fàcilment agafant el transport urbà del nostre municipi i comprar un bitllet senzill o amb targeta (T-10) si ja ets usuari habitual. 


I si no has d'anar enlloc. pots ajudar pujant al bus a una parada i baixar a la següent, i ja hauràs aportat el teu granet de sorra. O, si et sembla massa complicat, puja al BUS, fes la teva donació i torna a baixar.

"Puja al BUS per La Marató" és una iniciativa solidària de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt amb la finalitat de destinar a La Marató de TV3 la recaptació que es faci entre les tres línies urbanes de Transports de Lliçà d'Amunt durant tota la jornada del divendres 19 de desembre.

Nosaltres pujarem al Bus, i tu?


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.