El Kaliu celebra el dissabte el seu 'Christmas rock!'

El Casal de Joves El Kaliu de Lliçà de Vall vol celebrar que arriben les vacances de nadal organitzant dos concerts de rock amb un grup de joves del nostre municipi 'TOYS'N CHAINS' i l'altre de Terrassa:  'ALTERCAT'.

El dissabte 17 de desembre a partir de les 22h30 el Casal de Joves obrirà les seves portes i a les 23h començaran ens concerts. L'entrada és gratuïta i hi haurà servei de barra de bar amb preus econòmics.TOYS'N CHAINS: El grup grunge jove de Lliçà d'Amunt 

Toys'n Chains és un grup de grunge de Lliçà d'Amunt disposat a impressionar la gent amb les seves pròpies cançons. Tot i que són joves i tenen poca experiència, senten la música com si fos la única manera d'expressar-se.

El grup es va formar el passat setembre i, des de llavors, han treballat molt dur per crear les seves cançons. Diuen que és un grup grunge perquè és l'únic estil que s'adapta més al seu sentiment i als que volen transmetre.0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.