Concurs de monòlegs 2012 al Gra

Si tens entre 15 i 30 anys, ets del Vallès Oriental, i tens una mica de gràcia, participa al concurs de monòlegs que organitza l'Equipament Juvenil el Gra per aquest mes de febrer. Afanya't que les inscripcions es tanquen el 6 de febrer!

Els monòlegs poden ser escrits pel propi concursant, o una interpretació d'un text ja escrit. Han de tenir una durada d'entre 8 i 15 minuts.

El concurs s'organitzarà en dues semifinals: la primera serà el 10 de febrer i la segona el 17 de febrer, totes dues a les 8h del vespre al Gra; i la gran final el 24 de febrer a partir de les 8h del vespre.

El premi pel guanyador és un cap de setmana en la Xarxa d'Albergs de la Generalitat de Catalunya i dues entrades per un espectacle al Teatre Ponent de Granollers; el segon finalista podrà gaudir d'un sopar per a dues persones a un restaurant de Granollers; i el tercer i quart finalista s'endurà un xec regal de 30€ de la Cooperativa de Llibreters.

Les inscripcions al concurs s'han de fer, abans del 6 de febrer, personalment al GRA (Plaça de l'Església. 8 de Granollers) o bé enviant un correu electrònic a gra@grajove.cat amb informació de contacte: nom i cognoms, data de naixement, telèfon de contacte, adreça i el títol i sinopsi del monòleg.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.