Els Centres Cívics estrenen activitats al 2012

L'Ajuntament ha decidit ampliar l'oferta d'activitats dels Centres Cívics de Ca l'Artigues i de Palaudàries aquest 2012. Per tant, a partir d'ara, tindràs tots els serveis que necessites a prop de casa!

A part d'ampliar les activitats, que explicarem a continuació, també es posen en marxa diferents serveis: per un costat als Centres Cívics es podran comprar targetes de bus (T-10, T-Jove, etc), cosa que fins ara només es podia fer a l'Ajuntament; i per l'altre, aquests també comptaran amb l'OAC (Servei d'Atenció al Ciutadà) en el qual es podrà fer alguns tràmits i gestions sense necessitat d'anar a l'Ajuntament.

Activitats 2012 del Centre Cívic Ca l'Artigues
 
Reforç escolar: El reforç es farà durant tot el curs escolar gratuïtament tots els dilluns de 18h a 19h. A partir del 9 de gener.
Hip hop: L'activitat es farà tots els divendres de 18h30 a 20h30 de manera gratuïta. A partir del 13 de gener.
Guitarra: Tots els dilluns de 19h a 20h gratuïtament. A partir del 9 de gener.
Percussió, bateria: Tots els dilluns de 18h a 19h gratuïtament. A partir del 9 de gener.



Activitats 2012 del Centre Cívic Palaudàries
 
Reforç escolar: El reforç es farà durant tot el curs escolar gratuïtament tots els dijous de 18h a 19h. A partir del 12 de gener.
Tecktonic: Tots els dijous de 19h30 a 20h 30 (del 13 d'octubre al 22 de desembre) gratuïtament. A partir del 12 de gener.






0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.