8è Concurs de fotografia Memorial Joan Soley

Un any més l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha posat en marxa la vuitena edició del Concurs de fotografia Memorial Joan Soley. El concurs té dues temàtiques: Lliçà d'Amunt en tots els seus aspectes i Tema lliure sobre muntanya i paisatge.

Els premis consisteixen en 350 euros per al primer premi, 250 euros per al segon i 150 euros per al tercer classificat (entre d'altres) en cadascuna de les temàtiques.

Podrà participar-hi qualsevol persona que ho desitgi. Les inscripcions són gratuïtes. Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies de grandària mínima de 18x24cm i de tècnica lliure. El termini de recepció de les obres finalitzarà el dijous 19 d'abril; es poden presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament.

El veredicte i el lliurament de premis es farà el diumenge 6 de maig, a les 12 h, a la sala d'actes de la Biblioteca Ca l'Oliveres, coincidint amb una conferència sobre fotografia i la inauguració de l'exposició de les fotografies seleccionades. MÉS INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt  |  Bases del concurs

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.