Nau B1: La nova sala de concerts de Granollers

La NAUB1 és el nou centre de creació, formació i exhibició d'espectacles musicals de l'Ajuntament de Granollers, amb l'objectiu aportar una oferta cultural diversa al territori amb propostes ja consolidades i, també, donar suport als joves intèrprets a fer el salt al gran escenari.

Aquesta sala de concerts tant especial és situada a Roca Umbert: Fàbrica de les Arts de Granollers.

Apostarà per la música popular contemporània provinent de companyies independents; i activitats formatives i de suport destinades a músics, tècnics de so i professionals de l'ensenyament musical.

   ► Pàgina web oficial de la NAUB1

ASPECTES TÈCNICS
La sala té una superfície de 975 m2; té una zona de públic amb un aforament màxim de 920 persones; dotada d’una sala per als espectadors en una posició central amb superfície lliure de 375m2, dues barres, serveis higiènics, vestíbul, taquilla, guarda-roba, dos camerinos, sala de reunions, despatx, moll de descàrrega, sala tècnica, sala de neteja i magatzems. L'escenari té una superfície de 17m d'amplada i 6m de fons i 1m d'alçada amb lateral esquerre reservat per monitoratge.

PROGRAMACIÓ MUSICAL DEL MES DE MARÇ
Dissabte 3 de març
JORNADA DE PORTES OBERTES (Entada lliure)
18h The Pinguins amb Reggae per xics:
Concert destinat als més petits.
Espectacle dinàmic, alegre i participatiu on es presenta un repertori de cançons populars i d'autor d'arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes.

19h30 Batak 
Banda provinent del CUB, bucs d’assaig de Roca Umbert. Excitant proposta per fer ballar a tothom amb la fusió i barreja de ritmes, des de la rumba al reggae passant pel folk i l’ska.

24h The Marigold
Guanyadors del Rock a l’Ascenció de Granollers 2011. Una proposta de rock alternatiu que atraparà als més joves.

Dissabte 10 de març
INAUGURACIÓ DE LA PROGRAMACIÓ ESTABLE
22h Oliva Trencada
Preu: 8 euros. Grup de Mallorca que barreja la música tradicional amb el folk pop anglosaxó. Ja porten quatre anys tocant i des del seu primer disc van sorprendre a tothom pel seu so. Ara, el seu tercer treball “Perleta Negra” (LaCasaCalba Eds.) ens parla d'universos on tot és possible, lletres còmiques, quotidianes, poètiques i reflexives.

Dissabte 17 de març
22h Joan Dausà i els Tipus d’Interés
Preu: 7 euros. Projecte que neix de la fusió de cançons escrites pel Joan, l’actor que posa la veu de Xavi Masdéu a Arròs Covat, i les diferents visions de músics amics. Es belluga entre entre la cançó d’autor, el pop i el folk. Ens presenta Jo mai mai, el seu primer disc.

Divendres 23 de març
22h Mistu Mistu
Preu: 8 euros. Projecte visceral de Miquel Sospedra, baixista de Mazoni, Sanjosex, Safanòria i d'altres.

Dissabte 31 de març
22h Inspira
Preu: 8 euros.Banda sòlida i rodada de cinc components amb Jordi Lanuza al capdavant. L'acompanyen Fer Acosta a les segones veus, acústica i omnichord, Cristian Diana a la guitarra elèctrica, Dario Vuelta al baix i Simon Williams a la bateria


INFORMACIÓ |  Ajuntament de Granollers

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.