"Riure els fa forts". Dia mundial contra el càncer

Avui és el Dia Mundial contra el Càncer i, per aquest motiu, et volem mostrar una campanya promoguda per la marca Miguelañez amb la col·laboració de la Fundació Theodora que treballa amb els "Doctors Somriure" per alleujar el sofriment dels nens hospitalitzats a través del riure. Perquè el riure els fa forts.



Què és el càncer?
Normalment parlem de càncer com una sola malaltia, però en realitat n'hi ha més de 200 tipus de càncer.
Es tracta d'un creixement incontrolat de cèl·lules anormals, que interfereixen en el funcionament de l'organisme. No és una malaltia contagiosa i a l'adolescència no està relacionada amb hàbits, amb el que hagis fet o deixat de fer.

El càncer a l'adolescència és diferent al dels adults. Els tipus més freqüents en adulta no es donen en la infància (càncer de mama, càncer de pulmó, etc.). Un dels més comuns a la joventut és el càncer de testicle, però si es detecta i es tracta ràpidament, gairebé sempre te cura.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.