'Santaka Party' la festa jove de Santa Eulàlia

Aquest dissabte dia 25, un grup de Joves de Santa Eulàlia de Ronçana ha organitzat, amb la col·laboració del Punt Jove, una festa per aconseguir diners pel seu viatge de final de curs a Santiago de Compostela. Aquesta es celebrarà al Centre Cívic i Cultural La Fàbrica (Santa Eulàlia).

La 'Santaka Party', anomenada d'aquesta manera, es divideix en dues parts: de 17h a 20h30 serà la dedicada als joves d'entre 11 i 14 anys, i a partir de les 21h per als majors de 14 anys.

Hi haurà el Dj Isangui, barra de bar, fotògrafs i un petit berenar de croissants de xocolata per l'horari de tarda i, un sopar de pa amb tomàquet i embotit per a l'horari de nit.

L'entrada, que s'ha de comprar anticipadament a l'Institut La Vall del Tenes o al Punt Jove, tindrà un cost de 5€ que inclou el berenar/sopar i una consumició.


ORGANITZA |  Punt Jove i Assemblea Jove

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.