Dia Internacional de les Dones

Avui és 8 de març, dia de la dona treballadora i, com sempre, hem decidit commemorar-lo com cal. Mundialment en aquest dia es commemora l'esforç que les dones i els homes han realitzat per aconseguir la igualtat, la justícia, la pau i el desenvolupament.

Has pensat mai si hi ha coses que només fan els homes o només fan les dones? Perquè? Som tant diferents? I tu, què en penses? Quines coses fas i quines no pots fer?


Demà, divendres 9, organitzem una gimcana participativa i divertida al Galliner per trencar amb els tòpics. Aquesta serà a partir de les 5h de la tarda a l'Espai Jove. Ets capaç de fer-ho tot? Cosir un botó, arreglar un moble, fer una truita, canviar un bolquer, etc?

D'altra banda, a Lliçà d'Amunt es celebra aquest dia amb un seguit d'activitats que pots consultar al web de l'Ajuntament i al bloc de l'Associació ‘Amunt Dones’.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.