IX Concurs de còmic Manga a Bigues i Riells

L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Bigues i Riells organitza el IX Concurs de Còmic Manga. Les obres es poden presentar fins el 16 d'Abril a l'Espai Jove L@Cova del mateix municipi.

El lliurament de premis es farà el dia 23 d'abril al Centre Cívic i Cultural El Rieral a les 19h30 hores aproximadament. Una estona abans, de 17h a 19h30, hi haurà l'exposició de les obres.

El concurs compta amb 5 categories: Petits (de 5 a 7 anys), Infantil (de 8 a 10 anys), Mitjans (d'11 a 13 anys), Joves (de 14 a 16 anys) i Adults (de 17 a 25 anys). Les pàgines i la durada del còmic dependrà de la categoria a la que es presenti, tal i com diuen les bases del concurs.

Hi haurà premi per a tots els participants, lots de productes relacionats amb el dibuix amb valor de més de 25€ (depenent de la categoria) per als finalistes i guanyadors.

  ► Segueix el concurs a l'esdeveniment del Facebook



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.