Concurs de cartells de Les 24 Hores 2012

Com el darrers anys, el Grup 24 Hores organitza un concurs de cartells per decidir quina serà la imatge de Les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de La Vall del Tenes que aquest any seran els dies 1 i 2 de setembre.

El concurs està obert a tot tipus de participants i les obres han de ser en dimensions Din A4 en vertical i horitzontal. S'hauran de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament abans del 4 de juny de 2012. Consulta les bases completes del concurs a continuació per conèixer tots els detalls:

El cartell guanyador serà la imatge d'aquest esdeveniment, amb el que tot això representa: portada de la revista del Grup 24 hores, imatge de tots els suports i elements publicitaris i de comunicació, però sobretot, la imatge internacional de la prova. Com ja és tradició, es pintarà un mural urbà de gran format a Lliçà d'Amunt, amb el disseny guanyador i firmat per l'autor.


INFORMACIÓ |  Grup 24 Hores

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.