Concurs de dibuix de Sant Jordi

La setmana vinent, dilluns 16 d'Abril, s'obre el període d'inscripció per participar al concurs de dibuix Sant Jordi de l'Espai Jove El Galliner. Presenta'ns un dibuix amb aquesta temàtica, Sant Jordi, en un full Din A4. Pot ser a llapis, carbó, aquarel·la... com vulguis! El més important és que l'hagis fet tu.

Aquest dibuix ha de contenir el teu nom, cognoms i telèfon. Poden participar joves d'entre 12 i 17 anys. Es valorarà la qualitat i l'originalitat. El premi per al guanyador és un xec bescanviable de 20 euros en una botiga coneguda.


El període de presentació dels dibuixos, que comença el proper dilluns 16 d'abril, es tancarà el divendres 20 d'abril a les 20h.

Per a més informació pots dirigir-te a l'Espai Jove EL Galliner de dilluns a divendres de 17h a 20h, per telèfon al 93 860 70 01 o via correu electrònic elgalliner@llicamunt.cat


Bases del Concurs 'Sant Jordi al Galliner'
  1. Aquest concurs s'adreça a tots i totes les joves d'entre 12 i 17 anys.
  2. Optaran al premi els treballs entregats del 16 d'abril al 20 d'abril (fins les 20:00h).
  3. El dibuix ha de ser original i innédit. S'admetran dibuixos a color i en blanc i negre, i/o afegint algun collage amb altres imatges. Es premiarà la qualitat i originalitat de la presentació.
  4. Els treballs hauran de ser presentats en les dates establertes, a l'Espai Jove El Galliner: Carrer Folch i Torres 117 (Recinte Municipal dels Galliners) de Lliçà d'Amunt, en un sobre tancat. A l'interior del sobre hi ha de constar el nom, cognom, telèfon i adreça electrònica del participant.
  5. El premi consistirà en un xec per valor de 20 euros bescanviable a una coneguda botiga de material escolar.
  6. El jurat es reserva el dret de declarar el premi desert si ho considera convenient.
  7. El veredicte del jurat es farà públic el dia 23 d'abril a l’Espai Jove El Galliner, a les 18:30h i es farà entrega del val bescanviable.
  8. Els treballs originals no es retornaran.
  9. Els dibuixos podran ser exposats al Galliner i/o publicats al bloc de La Regidoria de Joventut i/o al web de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt.
  10. Qualsevol aspecte imprevist el resoldran les entitats organitzadores.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.