'II Trailwalker Solidari Music Festival' a Parets

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Parets del Vallès conjuntament amb el Club d'Activitats de Muntanya de Parets organitzen el segon  Trailwalker Solidari Music Festival que tindrà lloc el divendres 20 d'abril, a partir de les 22 h, al Teatre Can Butjosa.

L'objectiu d'aquest concert és recaptar fons a favor del projecte per a la construcció de pous d'aigua a l'Àfrica que duu a terme l’ONG Intermon-Oxfam. Durant la nit, tindrà lloc l'actuació dels grups D-Last Hangover, The Benzer's, Blues Mafia i Es Saligardos.

Les entrades per assistir al Trailwalker Solidari Music Festival tindran un cost de 2 euros que es destinaran íntegrament a Intermon-Oxfam. Pel que fa a la participació a la ruta Trailwalker es pot consultar la pàgina web del CAM.


INFORMACIÓ |  Ajuntament de Parets del Vallès

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.