Preinsicripció i matriculació curs 2012-2013

NOVES DATES:
D'aquí uns dies comencen les matrícules i preinscripcions per estudiar l'any vinent, el curs 2012-2013. Al Bloc del Galliner ja vam parlar sobre els estudis que ofereix la Generalitat de Catalunya, ara ha arribat el moment de fer la matrícula.

A continuació et mostrem el calendari de preinscripcions de tots els estudis.


No saps què estudiar? Si encara no tens clars quins estudis vols cursar, t'hem preparat una llista d'estudis que ofereix la Generalitat per als joves que han acabat l'ESO, el Batxillerat o els que no tenen estudis. +Informació


2n, 3r i 4t d'ESO
La matricula per aquells que estudiaran 2n, 3r i 4t d'ESO l'any vinent és del 25 al 29 de juny al centre on es vol fer el curs. A Lliçà d'Amunt hi ha dos instituts de secundària: l'INS Lliçà i l'INS Lliçà II.També et pots informar sobre el procés de preinscripció i matrícula als instituts o a l'Ajuntament.


Batxillerat
La presentació de sol·licituds es pot fer del 21 de maig a l'1 de juny de manera presencial a l'institut on es vol cursar, i per internet fins el 23 de maig. A Lliçà d'Amunt s'ofereixen 5 tipus de batxillerat: Social, Humanístic, Tecnològic, Científic i Mixt (assignatures de l'humanístic i el Social). Si vols estudiar el Batxillerat Artístic, no s'imparteix al nostre municipi però pots trobar tota la informació necessària.


Cicles formatius de grau mitjà
La preinscripció als Cicles formatius de grau mitjà de Formació Professional (o Mòdul de grau mig) és del 21 de maig a l'1 de juny al centre on es vol cursar el cicle o per internet al web de la Generalitat de Catalunya. A Lliçà d'Amunt s'ofereix el mòdul de Sistemes microinformàtics i xarxes a l'INS Lliçà.


Cicles formatius de grau superior
La preinscripció als Cicles formatius de grau superior de Formació Professional (o Mòdul de grau superior) és  del 29 de maig al 8 de juny al centre on es vol cursar el cicle o per internet al web de la Generalitat de Catalunya. A Lliçà d'Amunt no s'ofereix cap Mòdul de grau superior.


Programes de qualificació professional inicial (PQPI)
La preinscripció als PQPI és  del 21 de maig a l'1 de juny al centre on es vol cursar el cicle o per internet al web de la Generalitat de Catalunya.  Els Programes de qualificació professional inicial van dirigits a joves que han acabat l'ESO i no n'han obtingut la titulació. A Lliçà d'Amunt no s'ofereix cap PQPI.


Cicles de grau mig i superior d'Arts plàstiques i Disseny
La preinscripció als Grau mig d'Arts plàstiques i Disseny és  del 21 de maig a l'1 de juny al centre on es vol estudiar o per internet al web de la Generalitat de Catalunya.  A Lliçà d'Amunt no se n'ofereix cap.


La preinscripció als Grau superior d'Arts plàstiques i Disseny és  del 29 de maig al 8 de juny al centre on es vol estudiar  o per internet al web de la Generalitat de Catalunya.  A Lliçà d'Amunt no se n'ofereix cap.


Més estudis
La Generalitat de Catalunya ofereix més estudis reglats: com els Ensenyaments de Música i Dansa, els Ensenyaments Esportius, Ensenyaments artístics superiors, Ensenyaments d'idiomes, Educació d'adults i Ensenyaments a distància de l'Institut Obert de Catalunya.Cada centre educatiu us pot informar del seu projecte educatiu, dels ensenyaments que imparteix, de les places de què disposa, de l'adscripció a altres centres i si té mitjans específics d'adaptació a determinades discapacitats de l'alumnat.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.