Tardes joves: de l'11 al 17 de juny

Ara que ja comença a fer calor, que l'estiu està molt a prop, gaudeix del Galliner com mai: tenim activitats molt diverses programades gairebé cada dia! Aquesta setmana fem tot això:

Torneig de Ping-pong: Vine i converteix-te en el millor “ping-ponaire” del Galliner... si pots! Que guanyi el o la millor! Inscripcions la mateixa tarda de 17h a 18h. El premi es donarà un cop acabi el torneig.

Proves d'Accés a la Universitat (PAU): Comença les PAU, no pateixis que anirà bé. Consulta els nostres consells per superar-les: +Informació

Taller de Decoupage creatiu: Tens una capseta de fusta que se t'ha quedat vella? Un marc de fotos que t'agradaria si tingués un altre estampat? Un carpesà que vulguis personalitzar?... Porta allò que vulguis reciclar i t'ensenyarem com ho pots fer amb la tècnica del Decoupage. A les 17.30h. Taller gratuït.

Proves d'Accés a la Universitat (PAU): Comença les PAU, no pateixis que anirà bé. Consulta els nostres consells per superar-les: +Informació

Assessoria Laboral per a joves: Busques feina? Vols millorar o fer-te un currículum? Tens dubtes sobre el món laboral? Si necessites una assessoria personalitzada, vine al Galliner i el nostre assessor del SEOVT t'ajudarà. De 17h a 20h. Demana cita prèvia al Galliner, per telèfon al 96 860 70 01 o via correu electrònic: elgalliner@llicamunt.cat. +Informació 


Taller de Creps: De xocolata, de nata, de pernil dolç... Com vols la teva crep? Vine a berenar amb nosaltres i els teus amics al Galliner. A les 17.30h. Taller gratuït, nosaltres posem tots els ingredients!

Proves d'Accés a la Universitat (PAU): Comença les PAU, no pateixis que anirà bé. Consulta els nostres consells per superar-les: +Informació

Vine al Galliner a passar la tarda: un lloc on estar amb els teus amics, jugar a la Play, a ping pong, a jocs de taula, connectar-te a internet i un llarg etcètera d'activitats. Si tens ganes de fer qualsevol taller, demana-ho! 

Gimcana d'estiu "Mulla't": Divertides proves al pati exterior del Galliner. Vine amb roba còmode i passa-t'ho d'allò més bé. Ei! Perquè no col·labores amb el muntatge de la gimcana i proposes tu les proves? Informa't al Galliner de com pots fer-ho. A les 17.30h.


Terrassetes d'Estiu (Bigues): 3a Terrasseta al Parc de Can Badell de Bigues i Riells. Nit, música, activitats i festa, molta festa. A partir de les 23h30. +Informació


Bohemius: Arnau Vilardebò:  Disfruta de les històries mitològiques de les constel.lacions del cel. Mitologia sèria. És a dir irònica. Obriu el ulls a una nova percepció de la nit. Amb molt d'humor a l'Ateneu l'Aliança a partir de les 22h30.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.