Tardes Joves: del 4 al 10 de juny

Ara que ja comença a fer calor, que l'estiu està molt a prop, gaudeix del Galliner com mai: tenim activitats molt diverses programades gairebé cada dia! Aquesta setmana fem tot això:

DILLUNS 7
Berenar saludable: Vine i aprèn amb nosaltres allò que és saludable i allò que et perjudica. Descobriràs que pots fer-te un berenar d'allò més bo amb diferents productes i a sobre marxaràs ben tip o tipa! A què esperes per apuntar-te? A les 17h30 Taller Al Galliner. Gratuït.

Sessió de cinema: Tarda de cinema al Galliner. Veurem la pel·lícula que hem triat entre tots. Nosaltres posem el sofà, la pel·lícula i les crispetes! A les 17.30h.

Vine al Galliner a passar la tarda: un lloc on estar amb els teus amics, jugar a la Play, a ping pong, a jocs de taula, connectar-te a internet i un llarg etcètera d'activitats. Si tens ganes de fer qualsevol taller, demana-ho!  

Inauguració de l'Skatepark i del Parc Urbà: A partir de les 6h de la tarda inaugurarem el nou Skatepark situat al nou Parc Urbà de davant de l'Institut. Hi haurà berenar, exhibicions, Dj que punxarà hip-hop, rap, etc. +Informació

Taller d'espelmes: Vols fer-te la teva pròpia espelma amb el color, forma i olor que escullis? No et perdis el taller que t'hem preparat. Tu poses la imaginació i nosaltres els materials. A les 17.30h. Taller gratuït però amb inscripció prèvia.

Jornada oberta de debat sobre la Cultura a Lliçà d'Amunt: Jornada oberta a tota la ciutadania per presentar les conclusions a les quals s'ha arribat en l'elaboració del Pla d'Acció Cultural de Lliçà d'Amunt i demanar l'opinió de tothom sobre l'estratègia a seguir. A les 19h a la Biblioteca Ca l'Oliveres.


Concert X LS TARDES (Mollet): Concert de Cristina Villaescusa i la seva banda juntament amb la col·laboració de Lost Generation, banda molletana. S'interpretaran cançons de Pop-rock i Alternatiu. A partir de les 19h a l'Espai Jove La Nau de Mollet del Vallès. Entrada Gratuïta.

Terrassetes d'Estiu (Bigues): 3a Terrasseta al Parc de Can Badell de Bigues i Riells. Nit, música, activitats i festa, molta festa. A partir de les 23h30. +Informació

Sona d'Autor: Roger Grau (Santa Eulàlia): A l'escenari del Casal Popular l'Arrencada de Santa Eulàlia de Ronçana. A partir de les 22h a la Masia Sant Simple (Santa Eulàlia). Gratuït. +Informació

200 ESCRIPTORS 200 WRITERS (PARETS): Jornada graffitera a la riera de Parets del Vallès. Dj de hip-hop i rap, música i graffitis. A partir de les 11h del matí.



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.