Dissabte de triangular de futbol sala amb equips de luxe

Demà dissabte 15 de setembre es celebrarà al Pavelló d’Esports de Lliçà d'Amunt un espectacular triangular de futbol sala que enfrontarà als equips dels clubs de màxim prestigi, segons la seva categoria: el CN Sabadell, el Marfil Santa Coloma, el FS Parets, el FC Barcelona i el Martorelles.

Cada categoria comptarà amb el seu triangular i la jornada finalitzarà amb un partit amistós de màxim nivell: El primer equip del FS Lliçà d'Amunt s'enfrontarà al Marfil Santa Coloma.

Això serà dissabte des de les 9h30 del matí fins les 9h del vespre al Pavelló d'Esports de Lliçà d'Amunt (pistes interior i exterior). L'entrada és gratuïta per a tothom.

Horari de partits











1 comentari:

  1. Desde el club fS Llica d'Amunt,le comunicamos que dicho torneo triangular lo organiza dicho club, si bien con la colaboracion del Ayuntamiento.

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.