La colla dels Concos guanya La Juguesca d'aquesta Festa Major 2012

Poc després de les 11h de la nit i amb una Plaça Catalunya plena a vessar, la Colla dels Concos s'ha proclamat guanyadora de La Juguesca d'aquesta Festa Major de Lliçà d'Amunt 2012 amb un total de 43 punts seguit dels Skando amb 36, els Can t'Implora amb 32, Bisky amb 31 i la colla dels Sporting l'Olla amb 26 punts.

La competició, que ha acabat sent un èxit de participació entre els joves i no tant joves, ha destacat per la reinvenció de les diferents colles, la rivalitat sana que hi ha hagut entre elles i, sobre tot per la organització, que ha tornat a sorprendre amb proves molt dinàmiques en les que nens, joves i grans han demostrat les seves habilitats.

Tal i com ha dit a l'acte del veredicte el Regidor de Cultura, Albert Iglesias, La Juguesca és una part fonamental de la Festa Major de Lliçà d'Amunt. Una festa que, en un principi, us vam proposar que la féssim jove i podem dir que ho hem aconseguit. Tant la ja comentada Juguesca (organitzada per l'Ateneu l'Aliança), les Nits Joves a l'Embarraca't i els concerts han estat la part clau d'aquesta Festa Major més jove.

Han passat per l'escenari de l'Embarraca't els millorss Dj; Roger Carandell, Andreu Preses i Carles Pérez amb la Festa Flaixbac i els residents del nostre municipi Ulises Morales, Jordi Soley i Marc Grau; els concerts de Canal 69, De Cara a la Pared, La Banda del Coche Rojo, Moby Dick, Marge d'Error i Bad Students; l'espectacle de talents 'Factor Jove'... I moltes coses més!

Concert de Marge d'Error Resultats de La Juguesca 2012 Colla dels Concos celebrant la victoria Inici de La Juguesca 2012 Concert de La Banda del Coche Rojo


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.