Queren Guardia i Ulises Morales són els Joves Galliner de l'Any 2012

Aquest any la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha celebrat el II Certamen Jove Galliner de l'Any atorgant el premi a Queren Guardia i Ulises Morales, joves de 17 i 19 anys del municipi. Un reconeixement a la seva excel·lent tasca realitzada a l'àrea de Joventut durant el 2012 i la seva implicació al municipi.

QUEREN GUARDIA
La Queren Guardia, amb 17 anys i estudiant de dansa, és la guanyadora de la categoria Juvenil A del concurs. També forma part d'un grup de ball, els Mc Ducks Five, dels quals vam parlar fa un temps en aquest bloc. La jove ha participat, durant aquest any 2012, molt activament en diverses activitats de l'Àrea de Joventut com són els seus espectacles voluntaris a la Nit Jove de la Festa Major i la inauguració del nou Espai Jove El Galliner, entre d'altres.

ULISES MORALES
L'Ulises Morales, amb 19 anys, és el guanyador de la categoria Juvenil B del concurs. També és el professor de Dj de l'Espai Obert i Dj resident del Galliner, tal i com vam explicar fa un temps en aquest bloc. El jove participa molt activament en l'Àrea de Joventut com són les seves classes de Dj, i les seves sessions de música a les festes i activitats del Galliner com són les Nits a la Piscina, la Festa Major, la Inauguració del Nou Espai Jove, etc.


El premi 'Jove Galliner de l'Any'
El reconeixement, que té validesa d'un any, s'atorga als joves que participa dins la Regidoria de Joventut i l'Espai Jove El Galliner o a aquell que s'involucra socialment al municipi. Els guardonats es van fer públics, el passat 30 de desembre, al Parc Infantil i Juvenil de Nadal 2012 i els va entregar el premiat de l'any 2011, David Morales.

1 comentari:

  1. propuesta para el jove galliner"
    el campeon de catalunya,en el colegio Rosa oriol, esta dando clases de ajedrez,a niños de 3,4,5,y 6 curso.
    Valoremos,que se involucren a los jovenes con los mas pequeño de nuestro pueblo.
    eli

    ResponElimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.