Carnaval 2013: dissabte 9 de febrer

Arriba la festa més boja de Lliçà d'Amunt: el dia de la llibertat, de trencar regles; un dia per aprofitar per fer tot allò que després no es podrà fer: el Carnaval 2013. Una festa que comptarà, com sempre, amb la rua encapçalada pel Rei Carnestoltes i el concurs de disfresses que organitza l'Ajuntament i La Comissió de Festes el proper dissabte 9 de febrer

La rua començarà a les 18h des de l'INS Lliçà i recorrerà els carrers principals del centre del poble fins arribar davant de l'Ajuntament (al voltant de les 19h) on s'aturarà i el Rei Carnestoltes farà el pregó al balcó de l'edifici. La rua continuarà fins arribar a la pista coberta del Pavelló Municipal d'Esports on es donarà pas a l'entrega de premis del concurs de disfresses (sobre les 20h30).

   ► Apunta't a l'esdeveniment de la festa de Carnaval 2013 al Facebook

Premis i categories del concurs
  • Categoria de disfressa individual o parella infantil: entre 0 i 10 anys. Premi: val bescanviable valorat en 100 euros.
  • Categoria de disfressa individual o parella: a partir de 11 anys. Premi de 100 euros.
  • Categoria d'entitat local: cal estar en el Registre d'Entitats de l'Ajuntament. Premi de 200 euros.
  • Categoria de grup i comparsa: més de 3 persones, amb o sense vehicle. Premi de 200 euros.
  • Categoria de carrossa: portar un vehicle tipus plataforma i un mínim de 10 persones. Premi de 400 euros.

Inscripció al concurs
Les inscripcions al concurs de disfresses infantil i individual es portaran a terme al pati de l'INS Lliçà a partir de les 17h30, abans de l'inici de la rua. Un cop feta la inscripció, la organització farà una fotografia a cada participant o grup. Aquestes serviran al jurat per a identificar tots els participants i, a més, es projectaran en una pantalla en el moment de fer el lliurament de premis.

Les inscripcions al concurs de disfresses de comparses, carrosses i entitats locals es farà mitjançant un formulari que es trobarà a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, els Centres Cívics i l'Espai Jove El Galliner, o bé descarregant-lo. Aquest s'haurà d'entregar omplert abans del dijous 7 de febrer als equipaments abans descrits.

Manaments del Rei Carnestoltes
La setmana del dilluns 4 al divendres 8 de febrer, el Rei Carnestoltes dictarà, diàriament, uns manaments que tothom que vulgui gaudir de la festa haurà de seguir! Els manaments es podran consultar al web municipal, al Facebook i Twitter de l'Ajuntament i El Galliner i al balcó del mateix Ajuntament.

   DILLUNS: A pentinar-se el més divertit possible!
   DIMARTS: Sortim amb la cara pintada
   DIMECRES: Tots amb samarreta groga
   DIJOUS: Tothom una gorra o barret al cap!
   DIVENDRES: Tots disfressats “a la seva bola”

Festa de disfresses a l'Ateneu l'Aliança
I desprès de la rua de Carnaval i l'entrega de premis del concurs de disfresses l'Ateneu l'Aliança organitza, desprès de molts anys, una festa de disfresses nocturna allà cap a les 11h de la nit. Balla la millor música del moment amb una novetat: aquest cop les cançons les tries tu! Pots dir el títol de la cançó que vulguis que soni a la festa a través del Twitter amb l'etiqueta #CarnaBall. L'entrada és gratuïta per aquells que hi vagin disfressats.


MÉS |  Ajuntament  |  Bases del concurs  |  Comissió de Festes

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.