Tardes Joves: del 8 al 20 de Gener

Avui tornem de les vacances de Nadal amb molta energia! Comencem l'any amb els millors tallers: vols pintar-te les ungles? Vols decorar i pintar la teva gorra? Vols fer un regal ben dolç? Ep, recorda que ara obrim de 4h de la tarda a 8h del vespre a l'edifici de la Biblioteca Ca l'Oliveres!

Però això no és tot, iniciem aquest 2013 amb novetats: a partir d'ara podràs veure les activitats més joves de Lliçà d'Amunt en format digital al web del Galliner, a l'agenda de l'Espai Jove i en format paper als Instituts i Centres Cívics de Lliçà d'Amunt.

DIMECRES 10
Taller d'ungles creatives: Vols portar unes ungles originals? Vine i aprèn a barrejar colors, fer-te dibuixos... tot de manera senzilla per a que t'ho puguis fer tu a casa quan vulguis. A les 16.30h. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia.

Taller de pintura de gorres: Personalitza la teva gorra, porta’t alguna gorra vella o pinta una del Galliner, si es la primera gorra que fas es gratuïta, sinó el preu son 3€. A les 16.30h. Amb inscripció prèvia.

Taller de Fofulapiz: Vols tenir un estoig d’allò més original? Aprèn a fer Fofulapiz i decora els teus llapiços, boligrafs o rotoladors. A les 16.30h. Activitat gratuïta però amb inscripció prèvia.

Taller de Cupckakes decorats: Vols sorprendre als teus amics i amigues amb un regal ben dolç? Vine i aprèn a fer magdalenes decorades. A les 16.30h. Activitat gratuïta però amb
inscripció prèvia.

Sortida al teatre "Els nostres tigres beuen llet": La Regidoria de Cultura organitza una sortida al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per veure l'obra del creador de Polseres Vermelles, Albert Espinosa, "Els nostres tigres beuen llet". +Informació



0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.