Divendres El Galliner la lia al carrer!

Aquest divendres 12 d'abril tirem la casa per la finestra! Agafem l'Espai Jove i el portem al carrer acompanyat de música en directe, exhibició de ball, futbolín, air hockey, xutómetre, jocs gegants, concurs de fotografies divertides en "fotomatón", tallers, PlayStation i Wii, i un llarg etcètera d'activitats que faran d'una tarda aparentment normal, una tarda fora del comú.

També comptarem amb la col·laboració dels nois i noies de 4t d'ESO que oferiran un servei de barra de bar i tallers a bon preu per guanyar diners pel viatge de final de curs.

Les activitats d'aquesta tarda tant especial començaran a partir de les 5h de la tarda a l'era del nou Espai Jove El Galliner i la Biblioteca Ca l'Oliveres. No t'ho pots perdre!

La primavera El Galliner altera!


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.