Vols treballar de monitor/a d'activitats esportives?

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt ha començat a preparar el Casal d'Esports d'aquest estiu i busca monitors i monitores d'activitats esportives.

El Casal es durà a terme antre els mesos de juny (setmanes finals) i tot el mes de juliol.

Per optar a la feina has de tenir els següents requisits: ser major de 16 anys i estar en possessió d'alguna de les següents titulacions: entrenador/a esportiu de qualsevol modalitat, monitor/a de lleure, cicles de grau mig i/o superior en activitats esportives, llicenciat/da en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. Si tens qualsevol altra titulació relacionada pots parlar amb la Regidoria d'Esports per a possibles valoracions.

Com ho has de fer? Presenta el teu currículum a l’Oficina d'Atenció al Ciutada (OAC) de l'Ajuntament abans del divendres 17 de maig. Cal especificar que és per treballar de monitor/a d'activitats esportives durant els mesos de juny i juliol i fer-ho per registre d'entrada.


4 comentaris:

  1. cuando hareus curso de monitores?
    un saludo
    noe

    ResponElimina
  2. Hola! Els cursos de monitor de lleure la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament els organitzem al nadal. És a dir, que fins el desembre de 2013 no en farem un altre. Si t'interessa fer-lo ja pots venir al Galliner i t'informem sobre els que es fan a prop de Lliçà d'Amunt.

    ResponElimina
  3. Hola, m'agradaria saber si hi ha la possibilitat d'enviar el curriculum per mail. Sóc estudiant de la Universitat de Vic i visc aquí, i aquests dies m'és difícil poder venir fins aquí per entregar el curriculum. Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, desconec la informació, hauries de fer la consulta per telèfon directament a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt: 93 860 70 25, o a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà: 93 841 52 25.

      Elimina

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.