Concurs del cartell de Les 24 Hores 2013

El Grup 24 Hores, seguint la iniciativa dels darrers anys, organitza un concurs de diseny del cartell de la competició per decidir quina serà la imatge de Les 24 Hores Internacionals de Resistència en Ciclomotor de La Vall del Tenes que aquest any seran els dies 31 d'agost i 1 de setembre.

El concurs està obert a tot tipus de participants i les obres han de ser en dimensions Din A4 en vertical i horitzontal. S'hauran de presentar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt abans del 31 de maig de 2013.


Bases del concurs de cartells de Les 24 Hores

El cartell guanyador serà la imatge d'aquest esdeveniment, amb el que tot això representa: portada de la revista del Grup 24 hores, imatge de tots els suports i elements publicitaris i de comunicació, però sobretot, la imatge internacional de la prova. Com ja és tradició, es pintarà un mural urbà de gran format a Lliçà d'Amunt, amb el disseny guanyador i firmat per l'autor.


INFORMACIÓ |  Grup 24 Hores

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.