Xerrada: Treballar a l'estranger

Si estàs cansat de decepcions, si domines molt bé una altra llengua, si t'agrada provar coses noves, si t'apassiona viatjar, si tens coneixements específics..... potser és el moment de plantejar-se marxar a treballar fora.

Quins són els països amb més possibilitats? Què he de tenir en compte segons cada país? Quines són les ofertes que ara mateix estan obertes? On puc cercar feina?

Saps que vols anar a estudiar fora però no saps què necessites o vols més informació? No tens clar si marxar o no, o tens dubtes? Vine i te'ls resoldrem!

De tot això en parlarem el dimecres 25 de setembre, amb una especialista de l'Oficina Jove del Vallès Oriental, a les 18h a l'Espai Jove El Galliner. La formació és gratuïta però cal inscriure's a través del correu elgalliner@llicamunt.cat, via telefònica al 93 860 70 01 o bé presencialment a l'Espai Jove. T'hi esperem!

XERRADA: TREBALLAR A L'ESTRANGER
Dimecres 25
18h - Sala d'Actes
Espai Jove El Galliner

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.