"La màgia del Mag Lari" hipnotitzarà Lliçà d'Amunt

La funció de màgia del popular Mag Lari estrena el nou cicle d'espectacles "Muda't" que ha programat la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament aquest curs.

Aquest espectacle tindrà lloc el dissabte 16 de novembre, a les 18h, a l'Ateneu L'Aliança. El preu de les entrades és de 12 euros si es compren anticipadament i per als socis de l'ateneu, de 15 euros si es compren a la taquilla, i un cost de 10€ per als joves menors de 30 anys. Les entrades anticipades es poden adquirir del 14 d'octubre al 15 de novembre a l'OAC de l'Ajuntament.


Aquest espectacle, dedicat al públic d'entre 0 i 99 anys, promet sorprendre i fer riure de la mà del Mag Lari, l'il.lusionista amb més projecció del nostre país, que amb els seus ingredients preferits, elegància, ironia i presència escènica, convertirà en inoblidable l'estona que passareu plegats. Una hora farcida d'aparicions i desaparicions, participació de públic i grans il.lusions, i amanida amb un disseny de llums espectacular i una selecció musical que no us deixarà indiferents.



INFORMACIÓ |  Ajuntament de Lliçà d'Amunt

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.