1r concurs Reconverteix una joguina bèl·lica en no bèl·lica

Sabries convertir una joguina violenta en una no violenta? Deixa volar la teva imaginació i participa al primer concurs 'Reconverteix una joguina bèl·lica en no bèl·lica' de l'Espai Jove El Galliner. Si tens entre 12 i 18 anys, presenta la teva joguina transformada abans del dilluns 27 de gener.


La joguina guanyadora del concurs haurà d'estar bassada en una joguina violenta i transformada en una de no bèl·lica. Es valorarà l'originalitat, la creativitat, la reutilització de materials i que pugui resultar un nou joc o joguina educativa. El premi pel guanyador és un xec-regal de 30€ bescanviable a la papereria La Gralla de Granollers.

L'entrega de premis es farà el dijous 30 de gener a les 18h a l'Espai Jove El Galliner juntament amb l'exposició de les joguines participants i un berenar per a tots els joves que hi participin.

Per a més informació pots dirigir-te a l'Espai Jove EL Galliner de dilluns a divendres de 16h a 20h, per telèfon al 93 860 70 01 o via correu electrònic elgalliner@llicamunt.cat.

QUÈ ÉS UNA JOGUINA BÈL·LICA?
Una joguina bèl·lica és aquella que promou la violència. Ja siguin pistoles, metralletes, espases, ninos de guerra, etc.


Bases del concurs
1. Poden participar tots els adolescents i joves de 12 a 18 anys
2. Només s'admetran joguines bèl·liques reconvertides a no bèl·liques. No s'acceptaran joguines de contingut violent o sexista.
3. Tota joguina que no tingui en compte les anteriors premisses serà eliminada.
4. Es pot presentar una única joguina per persona.
5. El premi serà d'un val de 30€ a bescanviar a La Gralla de Granollers.
6. Es valorarà:
    - L'originalitat, creativitat i finalitat lúdica de la joguina.
    - La reutilització de materials i les tècniques emprades.
    - L' ús “real” i funcional que es podrà fer de la nova joguina.
    - Pujarà punts que, a més, resulti un nou joc educatiu.
7. El jurat del concurs estarà format per: Maria Eugènia Sanz, Regidora de Joventut de l'Ajuntament de Lliçà d'Amunt; la dinamitzadora de l'Espai Jove El Galliner; la Tècnica de Joventut de l'Ajuntament i el Tècnic del Projecte de Prevenció de Drogues (PPD) de La Vall del Tenes.
8. L'entrega de premis es durà a terme al llarg d'un berenar el dijous 30 de gener de 2014 a les 18 hores a l'Espai Jove El Galliner.
8. La decisió del jurat serà inapel·lable.
9. Es farà una exposició amb totes les joguines el mateix 30 de gener durant l'entrega dels premis. 
10. Les joguines participants al concurs es podran recollir a l’Espai Jove El Galliner, del dia 10 fins al 14 de febrer de 1014. De no ser recollides en aquest termini, l'organització no respon per elles.
11. Es podran presentar les joguines a l’Espai Jove el Galliner, fins el 27 de gener de 2014 a les 20 hores. S'hi haurà d'adjuntar un sobre amb:
    - Nom de la joguina
    - Nom i cognoms de l'artista
    - Edat, telèfon i adreça postal de la persona participant.
11. Pel fet de participar s'accepten aquestes bases, qualsevol contratemps o problema serà resolt a criteri de l'organització.


1 comentari:

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.