Saló de l'Ensenyament i Saló del Màster 2014

Has acabat l'ESO i estàs decidint la teva carrera acadèmica i el teu futur? Al Saló de l'Ensenyament trobaràs totes les universitats, cicles de grau mitjà i grau superior, formació professional i centres de formació complementària en un mateix espai.

Del dimecres 14 fins el diumenge 16 de març rebràs informació àmplia i actualitzada dels estudis que més t'interessen i es poden cursar a Catalunya.

Aquest any serà des del dimecres 14 fins al diumenge 16 de març al Palau 2 de la Fira de Barcelona (Recinte de Montjuïc). Les entrades, que es podran comprar el mateix dia i al Telentrada, tenen un cost de 5€ i amb el Carnet Jove de 4,50€. L'entrada per a grups és de 4,50€ i els professors tenen entrada gratuïta des del web.

Al Saló de l'Ensenyament trobaràs les opcions formatives que més s'adapten a les teves preferències: estudis de batxillerat, universitaris i superiors, cicles d’FP, idiomes i formació ocupacional i complementària. És una gran oportunitat per decidir el teu futur acadèmic i professional.

  HORARI:
  De 10h a 19h
  Dia 17 de març: de 10h a 14h


Saló del Màster i Postgraus
Al mateix recinte de la Fira de Barcelona hi haurà, també, el Saló del Màster i Postgraus "Futura", els dies divendres 14 i dissabte 15 de març de 10h a 20h al Pavelló 5. El preu d'entrada és de 8€, amb la possibilitat de tenir un 25% de descompte si es compra on-line o, un preu de 6€ amb el Carnet Jove.

El Saló del Màster ofereix la possibilitat de conèixer l'oferta de títols nacionals i internacionals en un mateix espai. També s'hi fan activitats de valor com assessorament de professionals; tallers pràctics per buscar feina al país o a l'estranger; i conferències sobre emprenedoria, presentació d'empreses, treball en xarxes, etc.


INFORMACIÓ |  Saló de l'Ensenyament  |  Saló del Màster

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.