Dissabte s'estrena la Lliçama, una gimcana de joves i per a joves

Aquest dissabte 14 de juny un nou grup de joves amb ganes de dinamitzar Lliçà d'Amunt organitza la primera 'Lliçana', una gimcana per a tots els públics que es celebrarà a les 11 de matí al Pinar de la Riera.

Si vols passar una bona estona i tens ganes de divertir-te, no pots faltar!

L'activitat, segons els mateixos joves, té com a objectiu que nens i joves s'ho passin bé estant en contacte amb la natura a un dels llocs més atractius del municipi. La Lliçana comptarà amb proves d'habilitat física i mental distribuïdes per tot el Pinar que s'hauran de realitzar per equips.


UN GRUP DE JOVES SORGIT DEL CURS DE DINAMITZADORS/ES
Aquest grup de joves ha sorgit arran del Curs de dinamitzadors/es de l'Espai Jove El Galliner, una formació que va realitzar l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament amb l'objectiu de crear un col·lectiu de joves que pugui promoure activitats socials al muncipi.

Al llarg de les diferents sessions es va treballar la cohesió de grup, bàsica a l’hora de fer treball en equip, i la metodologia per a poder pensar, escriure i dur a terme un projecte social.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.