La Piscina Municipal obre la temporada d'estiu amb entrada gratuïta

La Piscina Municipal de de Lliçà d'Amunt obre temporada aquest cap de setmana del dissabte 7 i diumenge 8 de juny, i ho fa millor que mai: amb entrada gratuïta (fins a límit d'aforament)!

L'horari d'apertura, des d'aquest mateix dissabte i per a tota la temporada, és d'11h del matí a 20h del vespre.

Però això no es tot, el mateix dissabte tornarà a obrir portes a les 20h30 per celebrar un gran sopar d'inauguració de temporada amb l'espectacle, per a totes les edats, de la Payasa Pepita. Per sopar s'haurà de reservar taula al mateix Bar de la piscina.

Afanya't o potser et quedes sense lloc!


Nits joves a la piscina
L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament obrirem la Piscina Municipal tots els divendres nit del mes de juliol per als joves de Lliçà d'Amunt. Trobaràs activitats d'allò més divereses, com inflables, música, etc. Serà els divendres 4, 11, 18 i 25 de juliol en l'horari de 21h del vespre fins a la 1h de la matinada.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.