La Regidoria de Joventut estrena nou portal web

L'Espai Jove El Galliner i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament estrenen un nou portal web: www.espaijovegalliner.cat, al qual també s'hi podrà accedir des de www.llicamunt.cat/joventut.

Aquest neix amb l'objectiu d'adaptar-se a les noves tecnologies i fer del nou espai web un punt d'informació juvenil a la xarxa i a l'abast de tots els joves del municipi.

El projecte, que va començar amb l'antic Bloc de El Galliner ara ja fa més de 3 anys, evoluciona per ampliar el servei que actualment dóna la Regidoria al joves, augmentant el catàleg informatiu amb recursos sobre itineraris del sistema educatiu, recerca de feina, emancipació, associacionisme, etc. D'altra banda, el portal seguirà apostant per la informació de proximitat apropant les activitats del municipi que siguin d'interès juvenil als joves.

Aquest canvi de programari, deixant enrere l'estructura de Bloc i convertint-lo en un espai web, recau en la necessitat d'aconseguir una pàgina web dinàmica, interactiva i adaptable a tots els dispositius (ordinadors, smpartphones i tauletes), de manera que permeti accedir de forma senzilla i ràpida a tots els continguts del web en qualsevol moment.

Una de les novetats més especials d'aquest nou web és la possibilitat de que els propis joves puguin participar en l'elaboració dels continguts ja sigui a través d'articles d'opinió, fòrums de debat, enquestes, etc.

D'aquesta manera l'Àrea de Joventut s'adapta, un cop més, a les necessitats dels joves implementant les noves tecnologies que van sorgint dia a dia en la vida dels adolescents i joves.


0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.