Dia internacional de les dones

Avui és 8 de març, dia de la dona treballadora i, com sempre, hem decidit commemorar-lo com cal. Aquest es celebra des de fa més de 100 anys. Mundialment en aquest dia es commemora l'esforç que les dones i els homes han realitzat per aconseguir la igualtat, la justícia, la pau i el desenvolupament.



Has pensat mai si hi ha coses que només fan els homes o només fan les dones? Perquè? Som tant diferents? I tu, què en penses? Quines coses fas i quines no pots fer?

A l'hora del pati, a l'IES, hem proposat aquestes preguntes i d'altres amb un senzill joc de fotografies en les que hi havia nois i noies representant diferents oficis. Entre tots hem vist com no hi ha feines dedicades exclusivament per a homes ni d'altres per a dones. Tots els participants s'han endut un premi que els ha donat energia per afrontar un llarg dia.

D'altra banda, Lliçà d'Amunt ha volgut celebrar aquest dia amb un seguit d'activitats que pots consultar al web de l'Ajuntament i al bloc de l'Associació ‘Amunt Dones’.

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.