Presentació del concurs de curtmetratges ‘IV CURT DE GAMBALS’

El dimecres 27 d’abril l’Ateneu l’Aliança presentarà, a les 8h del vespre, la 4ª edició del concurs de curtmetratges de Lliçà d’Amunt CURT DE GAMBALS.

L’obertura del concurs es farà el mateix dia de la presentació (dimecres 27) i el darrer dia per rebre les obres (via internet, correu o a l’Aliança) és el 30 de setembre.

Aquest any han fet un seguit de canvis en el seu funcionament per oferir, per primer cop en la seva història, una categoria exclusivament per a joves. Aquesta s’emmarca dins del gènere d’humor (ironia, sarcasme, humor negre...), amb un tema relacionat amb “un petó”, i amb una durada màxima de 6 minuts.

Per realitzar-lo pots comptar amb l’ajut i la col·laboració dels Centres Cívics i del Galliner. Això és important ja que el jurat valorarà el rerefons del curt, és a dir: continguts que indueixin a la reflexió, recerca d’informació, reflexions sobre la temàtica, afectivitat, etc. Cal destacar que per participar en aquesta categoria cal estar vinculat, també, han un equipament juvenil, centre cívic o entitat juvenil.

El premi per a la categoria Jove serà la possibilitat de gravar el curt amb mitjans professionals i l’emissió d’aquest a través de la tele comarcal i potser d’altres mitjans.

Aquestes són les característiques exclusives de la categoria Jove, si vols informació sobre la resta de categories pots consultar la pàgina web oficial del concurs.


DOCUMENTACIÓ |  Bases del Concurs  |  Formulari d’inscripció  |  Lloc web
  

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.