Arriben els Cicles Formatius a l’INS Lliçà

Vols fer un Cicle Formatiu de Grau mitjà a Lliçà? De cara al curs vinent 2011-2012, l’Institut amplia la seva oferta formativa postobligatòria amb un Cicle Formatiu de ‘Sistemes microinformàtics i xarxes’. Les preinscripcions seran entre el 9 i el 20 de maig a secretaria.




EN QUÈ CONSISTEIX?
Un cop acabat seràs Tècnic o tècnica en sistemes microinformàtics i xarxes. Aquests estudis postobligatoris capaciten per instal·lar i mantenir serveis de xarxes fixes i mòbils, serveis d’Internet i sistemes informàtics i també per prestar suport als usuaris i usuàries.

Tenen una durada de 2.000 hores (1.584 lectives en un centre educatiu i 416 pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Podràs accedir al món laboral com a tècnic instal·lador, tècnic en manteniment de sistemes informàtics; manteniment de serveis d'Internet, suport informàtic, de xarxes de dades, de TIC per a sectors industrials;
reparador o reparadora de perifèrics de sistemes microinformàtics, operadora de teleassistència, etc.


CONTINGUTS
Muntatge i manteniment d'equips, Sistemes operatius monolloc, Aplicacions ofimàtiques, Sistemes operatius en xarxa, Xarxes locals, Seguretat informàtica, Serveis de xarxa, Aplicacions web, Formació i orientació laboral, empresa i iniciativa emprenedora i Formació en centres de treball.

Per ara, aquesta és la informació que ofereixen el Departament d’Ensenyament i l’INS Lliçà. Com ja saps, si no saps què estudiar o necessites més informació, pots passar-te pel Punt d’Informació Juvenil del Galliner en horari de matí (Dimarts i Dijous), a la tarda (de 17h a 20h) o a l’Institut (d’11h a 11h30 els dijous).


INFORMACIÓ |  INS Lliçà  |  Estudiar a Catalunya

0 | COMENTA AQUESTA ENTRADA:

Publica un comentari a l'entrada

L'administració del bloc es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que contingui propaganda o publicitat d'empreses i/o que insulti o utilitzi un llenguatge ofensiu, racista, violent o homòfob. L'Espai Jove El Galliner no comparteix necessàriament el contingut de les opinions publicades.